Al krijgt u maar enkele spam-mails, ze zijn toch goed voor een dagelijkse ergernis. Daar wilt u waarschijnlijk wel van af. Fishing, aanbod van onwaarschijnlijk mooie vrouwen, pilletjes voor van alles en nog wat, u zit er niet op te wachten. Fontijn BV heeft daarvoor de oplossing in huis en deelt die graag met u.

 

Met het spam filter ‘SpamExperts’ bant u snel die vervelende mails in uw mailverkeer uit en blijven alleen de nuttige en relevante mails over. Met dit filter maakt u korte metten met spam en virussen, u heeft er geen omkijken meer naar. Statistieken wijze uit, dat maar liefst 97% van al het e-mail verkeer uit spam bestaat en dat wordt alleen nog maar erger. Mailservers zijn vandaag de dag onafgebroken bezig om spam zoveel mogelijk tegen te houden, dit is echter nog niet waterdicht en er druppelt nog te veel doorheen. ‘SpamExperts’ filtert alle spam uit en stuurt alleen nog de goede mails door naar uw mailserver.

De kracht van ‘SpamExpert’ is de uiterst verfijnde selectie die het maakt. SpamExpert past zich voortdurend aan, zo worden spammers die met nieuwe technieken filters proberen te passeren, op effectieve wijze bestreden. Dankzij het zelf-lerende filter van SpamExpert blijft u, bij gebruik daarvan, de spammers voor. Het weet filter bijna 100% te onderscheppen, het percentage goede mails dat onterecht geblokt wordt is minder dan 1%. Via uw persoonlijke filter, dat voorzien is van een control panel, bent u in staat om een ‘zwarte- en een wittelijst te maken, die geeft ook statistieken weer, zodat er op makkelijke wijze kan worden bekeken welke mails worden tegengehouden en welke niet. De voordelen van ‘SpamExperts’ spam filter zijn:

  • Hoogwaardige spamfiltering voor een zeer scherpe prijs
  • Drastisch lagere load op uw mailservers
  • Ongelimiteerd: mailboxen / aliassen
  • Gemakkelijk configureren via control panel

Overtuigd van ‘SpamExperts’? Voor slechts € 60,= per jaar via Fontijn BV. Doen!

Bestel-nu