Ruime keus uit domeinextenties.

Bij Fontijn is domeinnaam registratie in goede handen. Alle extenties zijn er beschikbaar zoals SIDN (.nl- domeinen), DNS (.be- domeinen en EURid (.eu- domeinen). Met een aantal gerenommeerde partijen werken we samen en bieden we ook andere extensies. Doorlopend breidt ons aanbod zich uit. Mocht u een extensie tegenkomen, die wij nog niet aanbieden? Schroom niet, neem contact met ons op over de eventuele mogelijkheden.

Domeinregistratie zonder beperkingen

Sommige registraties zijn niet altijd vanzelfsprekend toegankelijk, bij een aantal is het verplicht om in het betreffende land gevestigd te zijn. Of is er een speciale nameserverconfiguratie nodig. Fontijn B.V. neemt veel van deze drempels weg en het is zelfs mogelijk om een .de-,.fr- of een .asia - domein te registreren. Daarvoor hoeft u niet in het betreffende land gevestigd te zijn, ook al heeft u zelf geen uitgebreide nameserversetup.

DNS – beheer

Fontijn biedt haar klanten het krachtige nameserverbeheer gratis aan, goed DNS-beheer is onmisbaar bij domeinregistratie. Door onze geografisch gescheiden nameservers, biedt Fontijn optimale zekerheid. Fontijn is uw backup met eigen nameservers, maatwerk passend bij uw eigen toepassingen maken we ook.