Het seizoen 2011 zit er bijna op. We kunnen terugkijken op een zeer matige zomer en mogelijk was dit te merken in uw bezetting.
Misschien is het dan nu tijd om uw belangrijkste promotiemiddel, de website, eens te laten doorlichten. Voldoet deze nog wel aan de moderne eisen om beter gevonden te worden? Kunt u bijvoorbeeld zelf à la minute acties en lastminutes op uw website plaatsen buiten uw websitebouwer om?

Fontijn & Partners, Recron-leveranciers en Top-adviseurs, kunnen u daarbij helpen. Websites bouwen wij in Joomla; een systeem met vele voordelen. In een relatief korte tijd ontwikkelen wij een website en dat geeft financieel voordeel. Maar dat is niet het enige voordeel. U kunt zelf bijvoorbeeld de site wijzigen, nieuwe pagina’s aanmaken, een prijslijst op de site zetten, foto’s en teksten wisselen. Allemaal voordelen voor u en dan hebben we het nog niet eens over de mogelijkheid om de site optimaal vindbaar te maken in de zoekmachines. Indien gewenst, willen we u daar graag bij helpen.

Ziet u een dergelijke vrijblijvende afspraak zitten? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.?bcc=ivo@fontijn.nl&subject=Bericht%20van%20de%20nieuwsbrief" data-mce-href="mailto:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.@fontijn.nl&subject=Bericht van de nieuwsbrief">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Hans Keijzer neemt daarna contact met u op om een afspraak te maken.