Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet. Zijn ze interessant, dan delen we ze graag met onze relaties. Zo kwamen we onlangs PocketDeals tegen. Deze dienst biedt bedrijven de mogelijkheid om potentiële klanten, die zich al in hun omgeving bevinden, naar zich toe te lokken. Gebruikers kunnen een app gratis downloaden op hun mobiel. Bij het openen van deze app komt er een lijst met aantrekkelijke aanbiedingen te voorschijn op basis van hun huidige GPS locatie. Sluit uw bedrijf aan bij PocketDeal en voeg een korting (actie) toe. Daarmee trekt u weer een heel nieuw klantenpotentieel.

Dit zijn de voordelen van PocketDeals:

  • Bereikt potentiële klanten in de omgeving van uw zaak

  • Snelle mogelijkheid om kortingscampagnes op te zetten

  • Flexibele gebruik door het automatisch bepalen van start en vervaldata en opgave van het maximum aantal kortingsbonnen per gebruiker en/of campagne
  • U betaalt alleen per geactiveerde bon en heeft zelf de controle over uw kosten.


Voor veel bedrijven geeft dit nieuwe mogelijkheden, bijvoorbeeld voor restaurants, hotels in de recreatiesector, klusjesmannen, bakkers. Ja, voor wie eigenlijk niet!

PocketDeals is geen Fontijn & Partners dienst, maar indien gewenst denken we graag met u mee. Al is het maar om de actie te bedenken of hoe dit in uw campagnes kan worden gebruikt.

Zie ook: www.Pocketdeals.nl