Er schijnen nog bedrijven te bestaan, die geen eigen website hebben. Haast onvoorstelbaar en een beetje vreemd. Het aantal websites dat via de mobiele telefoon kan worden bekeken groeit hard. Als ontwikkelaar van websites willen we het belang daarvan onder uw aandacht brengen. Deze ‘draagbare’ websites ondersteunen het behalen van uw doelstellingen in hoge mate. Waarom dit zo is, leggen we hierna aan u uit.

 1. In 2015 heeft iedere bewoner van deze planeet zeker één mobiele telefoon en/of tablet.
  De groei van die apparatuur zet zich door en de mogelijkheden rijzen de pan uit door nieuwe technologieën. In de komende jaren zal het bezit ervan verdubbelen. In Amerika is er tussen 2010 – 2013 al een groei van 31 %. Hierbij zijn de tablets nog niet eens meegerekend. Daarvan verwacht men een groei van bijna 21 % op de mobiele markt.
 2. 95 % van de smartphonegebruikers zoekt lokale informatie.
  Uit de meest behoudende statistieken blijkt dat dit voor 50 % gebeurt door lokaal zoekende gebruikers. In 2013 zijn er al meer mensen die vaker hun mobiel gebruiken dan hun PC. Van de mobielgebruikers belt 61 % na het zoeken direct met degene die ze zochten voor nadere informatie. Maar 59% stopt na de ingewonnen informatie en 50 % van de mobiele zoekers vervolgen met het doen van een actie. Kortom, dit zijn cijfers die bewijzen dat mobiele zoekmogelijkheden nuttig zijn.
 3. Wanneer mobielgebruikers ontevreden zijn met een mobiele website, blijkt dat 40 % daarvan naar een andere mogelijkheid zoekt. Gevolg, een mogelijke klant minder.
  Waaruit maar weer eens blijkt, dat een goede mobiele website van belang is.
  In deze snel veranderende wereld verwacht 60 % van de mobiele gebruikers een website op hun mobiel te kunnen bekijken. Duurt het wat te lang, dan probeert 78% het nog één keer en laat het er dan bij zitten. Daarna vertrekt 40 % onmiddellijk naar een concurrent. Na een slechte ervaring met uw site zal 57 % uw bedrijf niet bij anderen aanbevelen.

Het is duidelijk dat het steeds belangrijker wordt dat wat op de PC werkt ook op een mobiel moet werken om succesvol zaken te doen.