Onze nieuwsbrief is in een nieuw jasje gestoken. Dat werd hoog tijd, want omdat ‘grafische vormgeving’ één van onze belangrijkste werkzaamheden is, moest het er nodig eens van komen. ‘Een goed verzorgde presentatie zorgt al snel voor meer aandacht’, is een stelling die we volkomen onderschrijven. Sterker wij wijzen er regelmatig op, wanneer wij vinden dat daar niet helemaal aan wordt voldaan. Of het nu klanten zijn of leveranciers, het maakt ons niets uit. Wanneer je dan zelf het goede voorbeeld niet geeft, heeft zo’n opmerking natuurlijk geen enkel effect.

Mocht u ons goede voorbeeld willen volgen, dan ontwikkelen wij met alle plezier ook voor u een passende nieuwsbrief. Een digitale nieuwsbrief, want de gedrukte versie heeft voor veel ondernemers geen geheimen meer. Maar digitaal is nog tamelijk nieuw, al neemt het gebruik daarvan wel steeds meer toe. En omdat u al een tijdje jaloers naar de binnenkomende digitale exemplaren keek, is dit misschien wel het moment om daar eens met ons over te praten.

Wij ontwikkelden voor steeds meer ondernemers al de website en propageren dan altijd om er een passende nieuwsbrief bij te doen, want een combinatie nieuwsbrief en website biedt ongekende mogelijkheden onder andere om meer ‘traffic’ op uw site te genereren. Maar ook wanneer u al over een website beschikt, zijn wij meestal wel in staat om de verbinding te leggen.

Modern zaken doen vergt moderne middelen en een vormgeving die past. Fontijn en Partners helpt u daar graag bij op weg. Mooi toch!