Telefoneren is niet meer wat het geweest is, één aanbieder voor een ‘vaste verbinding’ behoort tot het verleden. Daarvoor in de plaats zijn er vele andere manieren om te communiceren op de markt gekomen. Daardoor wordt het een stuk moeilijker om te kiezen welke methode voor u het meest voor de hand ligt.
Fontijn loodst u behendig naar de juiste oplossing. De koppeling tussen mobiel en vast hoort daar onder andere bij. Ook voor levering en installatie van VOIP en mobiele oplossingen zijn wij de juiste partner. Terwijl mobiele spraak- en data abonnementen en hosted VOIP ook in ons pakket zit, wij leveren hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen.

Advies

Samengevat: uw all round partner Fontijn adviseert u nu en in de toekomst op vakkundig wijze! Ook op ICT gebied adviseren we u over de juiste combinatie en inrichting van hard- en software die uw bedrijfsprocessen ondersteunen en optimaliseren. Fontijn geeft passend advies op het brede gebied van de nieuwste IT technologieën naar aanleiding van uw eisen met hard- en software, daarbij rekening houdend met het beschikbare budget, kortom wij geven een totaaladvies.